Greenwave's Blog

Antipodes: jedinečná kosmetika z Nového Zélandu

Červen 18, 2018
Posted by Greenwave

Tak tuhle novinku vám představujeme s velkou radostí! Kosmetiku Antipodes známe již spoustu let ze zahraničních blogů a Instagramů, a když se před dvěma lety objevila na Biofachu, bylo mně i Denise jasné, že se v našem obchůdku někdy objeví. A konečně nastala ta chvíle!

 

Pokud jste o značce Antipodes ještě neslyšeli, ráda vám ji představím. Jde o kosmetiku z Nového Zélandu, jejíž zakladatelka Elizabeth využívá velmi inovativní postupy výroby a testování účinnosti produktů. Spojila sílu přírody s vědeckým přístupem, takže vznikla řada přípravků, na jejichž účinky se můžete naprosto spolehnout. Je u nich totiž vědecky dokázáno, že zvyšují produkci kolagenu v kožních buňkách (některé přípravky až o 95%!), podporují hydrataci, zmírňují červenání pleti a dokonce zesvětlují i pigmentové skvrny!

 

Source: Instagram @antipodesskincare

Source: Instagram @antipodesskincare

 

Čím kosmetika Antipodes vyniká?

A jaké unikátní ingredience vlastně v přípravcích Antipodes najdete? Téměř v každém z nich je velmi silný antioxidant Vinanza Grape. Ten se získává ze semínek hroznů vína Sauvignon Blanc z novozélandského Marlborough. Ty obsahují velmi silné antioxidanty známé jako polyfenoly. Právě na tomto místě se v semínkách hroznů nachází antioxidantů dvakrát tolik, oproti hroznům z jiných koutů světa. Víno roste v čistém prostředí a extrakt je získáván velmi šetrnou cestou, díky níž si zachová svou bioaktivitu a neobsahuje chemikálie, které se v běžně získaných extraktech mohou objevovat.

 

Vinanza je tedy souhrnný název pro skupinu extraktů, které se získávají touto metodou. Kromě Vinanza Grape najdete v produktech Antipodes ještě Vinanza Kiwi a Vinanza Oxifend (ten se získává ze slupek červeného vína). Vinanza Grape prokazatelně zvyšuje elasticitu a pevnost pokožky, v kombinaci s extraktem Vinanza Kiwi viditelně rozjasňuje a celkově zlepšuje stav pleti, samotný extrakt Vinanza Kiwi zesvětluje pigmentové skvrny a Vinanza Oxifend zmírňuje záněty a začervenání pleti. Některé přípravky obsahují kombinaci více extraktů Vinanza, ty jsou pak co do účinku nejsilnější.

 

Source: Instagram @antipodesskincare

Source: Instagram @antipodesskincare

 

Síla novozélandské přírody

Kromě těchto velmi inovativních ingrediencí Antipodes využívá i skvělý manukový med. Jde o malý zázrak, který doporučujeme užívat jak vnitřně, tak i na pokožku. Je důležité podotknout, že manukový med použitý v přípravcích Antipodes pochází z udržitelného a velmi čistého zdroje, kde je o včelky dobře postaráno. A další složka, kterou najdete ve většině přípravků této značky, je úžasný avokádový olej. Ten skvěle působí na produkci kolagenu v kožních buňkách, takže když se spojí s dalšími aktivními ingrediencemi, funguje jako přírodní pleťová výplň. Pokožka díky němu opravdu působí plnějším a šťavnatějším dojmem.

 

Source: Instagram @antipodesskincare

Source: Instagram @antipodesskincare

 

Některé přípravky obsahují opravdové specialitky novozélandské přírody. Třeba kapradinu mamaku, která podporuje obnovu kožních buněk, na mastné kyseliny bohatý olej z harekeke, protizánětlivý extrakt stromu totara a další. Jde o složky, které jsme v žádném složení kosmetiky ještě nepotkaly, takže jsme z této novoty naprosto nadšené :-) .

 

Po tom, co jsme otestovaly několik produktů, naprosto chápeme, proč je kosmetika Antipodes po celém světě tak oblíbená. Vyplňuje mezeru a přináší přípravky, které nám dlouho chyběly. Doufáme, že vás potěší stejně jako nás :-) .

 

Krásný červen přeje

Sára Goldbergerová

 

Views – 2533

Štítky:, ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages