Greenwave's Blog

Antipodes: prozkoumejte unikátní ingredience z Nového Zélandu

Říjen 9, 2018
Posted by Greenwave

Značka Antipodes, to nejsou jen líbivé obaly a příjemné vůně. Každý produkt v sobě ukrývá sílu jedinečných ingrediencí z Nového Zélandu. Některé z nich v jiné kosmetice nenajdete. Pojďme se společně podívat, které to jsou.

 

Patentováno Antipodes: Vinanza Grape

Vědci z Nového Zélandu objevili zajímavou vlastnost hroznů Sauvignon Blanc, které rostou na vinicích Marlborough. Zjistilo se, že právě tyto hrozny obsahují dvakrát více polyfenolů, než je tomu u hroznů ze zbytku světa. Pravděpodobně za to mohou děkovat čisté přírodě a ideálním podmínkám pro pěstování této odrůdy.

 

Zdroj: Antipodesnature.com

Zdroj: Antipodesnature.com

 

Co to ale znamená pro nás? Naštěstí se našli šikovní lidé, kteří tuto skvělou vlastnost využili pro výrobu kosmetické ingredience. A tak vznikl jedinečný antioxidant Vinanza Grape, se kterým kosmetika Antipodes  pracuje. Získává se velmi jemnou extrakcí, pří které se využívá jen čistá voda. Tento druh extrakce je naprosto šetrný jak vůči životnímu prostředí, tak vůči extraktu samotnému. Zachovává si tak maximum bioaktivních látek a neobsahuje ani kapku škodlivé chemie.

 

Vinanza Grape pleti neskutečně prospívá, proto ho najdete téměř v každém produktu z řady Antipodes. Výrazně posiluje elasticitu a pevnost pokožky, díky čemuž představuje skvělou anti age ingredienci. V kombinaci s jinými extrakty jeho síla jen narůstá. Navíc funguje i jako konzervant. Všimněte si, že většina produktů Antipodes neobsahuje žádné známé konzervanty, dokonce ani alkohol!

 

Source: Instagram @antipodesskincare

Source: Instagram @antipodesskincare

 

Protizánětlivý Vinanza Oxifend

Podobně jako Vinanza Grape se i tento extrakt získává z vína, avšak nikoliv z bílého. Vinanza Oxifend je extrahován ze slupek červeného vína Pinot Noir. Extrakt si opět zachovává svou čistotu a sílu, kterou pak předává naší pokožce.

 

Vinanza Oxifend má zklidňující účinky, působí také protizánětlivě a hojivě. Nejvíce tak prospívá aknózní pleti se sklonem k zánětům a začervenání. Zároveň pomáhá pokožce bojovat proti volným radikálům. Najdete ho třeba v čistícím gelu Juliet. 

 

Zdroj: Antipodesnature.com

Zdroj: Antipodesnature.com

 

Kiwi extrakt a kiwi olej

Další oblíbenou surovinou je pro Nový Zéland lokální kiwi. Kiwi jsou pro tuto zemi tak typická, jako jsou pro nás třeba jablka. Toto zelené ovoce se pyšní zejména vysokým podílem vitaminu C. Ale pro tvorbu přípravků Antipodes se nevyužívá jen zelená dužina, ale i slupka. Ta totiž obsahuje ohromné množství antioxidantů, které se extrahují do výtažku Vinanza Kiwi.

 

Výtažky z kiwi se nejvíce využívají pro zesvětlení pigmentových skvrn a jiných nedokonalostí pleti. Ať už jsou to různé flíčky, tmavší jizvičky po akné nebo začervenání. Kiwi extrakt celkově zlepšuje stav pleti, viditelně sjednocuje její tón a krásně projasňuje.

 

Vzácná arteziánská voda Waiwera

Chcete přenést malý kousek Nového Zélandu do své koupelny? Pořiďte si sérum Apostle. Všechny jeho složky jsou totiž vymíchány s novozélandským pokladem, kterým je voda Waiwera. Zdroj této vody se nachází 1,5 km po povrchem a je stará asi 15000 let! Obsahuje velké množství minerálních látek, díky kterým má intenzivnější hydratační vlastnosti. Řekla bych, že jde o ingredienci, se kterou se jen tak někde nesetkáte.

 

voda

 

Antipodes vodu Waiwera používá i v jiných přípravcích, ty však v naší nabídce zatím nenajdete. Ale produkty určitě budou postupně přibývat :-) .

 

Už jste Antipodes vyzkoušeli? A který produkt vás zaujal nejvíce?

Pohodový podzim přeje

Sára Goldbergerová

 

 

Views – 1221

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages