Greenwave's Blog

Biofach: trendy v kosmetice pro rok 2017

Únor 18, 2017
Posted by Greenwave

Od 15. do 18. února se v Norimberku konal oblíbený veletrh všech eko a bio nadšenců – Biofach. Nás samozřejmě zajímala kosmetická sekce Vivaness, ve které se to každý rok hemží voňavými novinkami. Co nás zaujalo a na co se můžete v brzké době těšit? :-)

 

Celý veletrh Vivaness se nesl v duchu propojení moderních přístupů s těmi přírodními. Všimla jsme si, že většina výrobců se snaží přizpůsobit trendům posledních let. Pravděpodobně je to tím, že se o přírodní kosmetiku zajímá stále více lidí, takže se společnosti snaží své nové produktové řady přiblížit právě těmto „nováčkům“. Rozhodně na tom není nic špatného, právě naopak! Mnoho značek, které se léta držely v zajetých kolejích, se začínají trošku lépe aklimatizovat a snaží se oslovit i mladou generaci, což rozhodně vnímám jako přínos.

 

Jako první jsme navštívily stánek Primavery. Ta představovala kolekci, na kterou se všichni ohromně těšíme! Aromaterapeutičtí experti se totiž zaměřili na oblast, jejíž popularita je čím dál větší – na jógu. Všechny milovnice a milovníci tohoto povznášejícího cvičení se mohou těšit na celou řadu produktů, které vám zpříjemní každou jógovou chvíli. Nás naprosto uchvátila nová směs éterických olejů Yogaflow. Kombinace svěží myrty, hořkého grepu a neuvěřitelně charismatického santalu vytváří vůni, která prohlubuje dýchání a zároveň nám pomáhá lépe vnímat jednotlivé cviky. Těšit se můžeme také na roll-on, desinfekční vonný sprej na jógovou podložku a na krásné dárkové sety.

 

IMG_2019

 

Letos jsme se také nemohly dočkat stánku naší oblíbené značky Wooden Spoon, protože i tam na nás kromě milé majitelky čekaly i krásné novinky. Již brzy se můžete těšit na novou řadů šamponů a kondicionerů, které pro vás právě testujeme a musíme říct, že jsme opravdu nadšené! Kvalitní vlasové péče totiž není nikdy dost. Na své si přijdou všechny typy vlasů, od mastných až po velmi suché a zničené.

 

IMG_2042

 

Jako každý rok jsme byly nadšené i ze stánku Florascent, kde představovali velmi svěží a energizující vůni pro pány Le Mec. Tváří této vůně se stal sympatický mládenec, kterého na Vivaness vídáme každý rok (o důvod víc k našemu nadšení :-) ). Jako každá vůně této věhlasné parfumérské společnosti je i tato naprosto nezaměnitelná a velmi smyslná. Pánové, pokud nemáte rádi těžké kombinace santalu a patchouli, vězte, že se máte na co těšit! Kromě toho jsme mohly ovonět novou řadu bytových parfému The Cubes a vyzkoušely jsme také nám doposud neznámé vůně z řady Cesta kolem světa, které se prý díky své popularitě začaly konečně vyrábět ve větších flakonech. Ve vonném opojení jsme pak proplouvaly dalšími částmi veletrhu.

 

le mec

 

 

IMG_1987

 

I letos se Vivaness zúčastnila Weleda, která představila novou dětskou řadu sprchových gelů a šamponů 2v1 a také deo roll-ony v citrusové, granátové a pánské variantě. Dětská řada nás mile překvapila a jsme rády, že se Weleda konečně zaměřila i na starší děti, které už vyrostly z měsíčkové kojenecké řady.

 

IMG_1977

 

U Dr.Hauschky byla znát celková revitalizace stávajícího designu jak pěstící, tak dekorativní kosmetiky. A dekorativka se také dočkala několika novinek: kompaktního pudrového korektoru, krásných odstínů rtěnek, duo tvářenky a také řasenky.

 

IMG_2051

 

 

IMG_2054

 

Značka Urtekram prezentovala novou řadu Nordic Berries, která je plná extraktů z rakytníku, borůvek, šípku a brusinek! Šampon z této řady dokonce vyhrál na Biofachu ocenění Novinka roku, takže to vypadá, že oblíbená kokosová řada z minulého roku bude mít konkurenta. Zajímavou novinku jsme zahlédly i u Lavery, jejíž bohatá nabídka se rozroste o hloubkově hydratační sérum.

 

Letošní Vivaness nebyl jen plný nových produktů, ale také čerstvých, zcela neobjevených značek. Doufáme, že vám některé z nich budeme moci brzy představit v naší nabídce. A které to jsou? To se budete muset nechat překvapit :-)

 

Mějte se krásně!

Sára

Views – 1851

Štítky:, ,

One thought on “Biofach: trendy v kosmetice pro rok 2017

  • eliška svobodová napsal:

    Milá Sáro,
    díky za zprostředkování atmosféry na Biofachu a informacích o novinkách u našich oblíbených značek.obrázky jsou také moc povedené. Ahoj.Eli

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages