Greenwave's Blog

Dokonalá dvojka pro normální pleť: sérum a olej z řady Neroli Cassis

Duben 22, 2015
Posted by Greenwave

Lidé, kteří mohou svou pleť zařadit do kategorie „normální“, jsou opravdoví šťastlivci. Při pořizování pleťové kosmetiky mají totiž vždy celkem jasno: nepotřebují žádné velké speciality na pleť citlivou, aknózní či extrémně suchou. To ale neznamená, že kosmetika pro normální pleť musí být nudná a mdlá a že by neměla něčím vyčnívat z řady. Nové Hydratační sérum a již osvědčený Multifunkční pěstící olej z řady Neroli Cassis jsou toho důkazem.

Neroli Cassis
Základem této řady je olej z pomerančových květů, jehož vůně je uklidňující a naladí vás na vlnu pozitivní energie. Další důležitou složkou je olej ze semínek černého rybízu, se kterým se v kosmetice setkáte jen zřídkakdy. Pleť důkladně hydratuje a dodává jí potřebné živiny.

Čerstvou novinkou v řadě Neroli Cassis je Hydratační sérum. Kromě extraktů z černého rybízu, borovice lesní a planktonu obsahuje ještě vitaminy nabitou brusinkovou šťávu. O důkladnou hydrataci se postará šťáva z aloe vera a kyselina hyaluronová, která pleť regeneruje a pomáhá zadržovat potřebnou vlhkost. Takový koktejl zaručuje, že pleť bude po použití séra krásně rozzářená, jemná a svěží. Sérum se velice rychle vstřebává a nezanechává na pleti žádný lepkavý povlak. Můžete ho použít ráno i večer. Ještě ne zcela probuzenou pleť příjemně osvěží a večer ji zase dodá potřebnou výživu, tolik nutnou pro noční regeneraci.

Sérum je ideální podklad pro další krok pěstění pleti. Já používám Multifunkční pěstící olej – také z řady Neroli Cassis – jelikož mé pokožce oleje mnohem více vyhovují. Jsou totiž hodně jednoduché a pro pleť přece jen nejpřirozenější. Sérum se ale dá samozřejmě kombinovat i s krémem či lehčím fluidem, pokud by vám olej připadal na léto příliš těžký. Dá se také použít jako podklad pro pěstící péči z jiné řady, nebo se dá do krému přímo vmíchat. Ale zpátky k již zmíněnému olejíčku. Jeho základem je jojobový olej, který se nejvíce podobá ochranné vrstvě naší pokožky. Obsahuje ještě olej meruňkový a mandlový, které mají hlavně zklidňující účinky a díky své dobré vstřebatelnosti vyhovují většině typům pleti. Kromě již zmíněného oleje ze semínek černého rybízu obsahuje ještě další specialitu: výživný extrakt z fíků. Nádherná svěží vůně mě ráno pokaždé vytrhne z rozespalosti a přestanu díky ní myslet na tolik lákavé vyhřáté peřiny, které jsem právě opustila. A večer, když potřebuju zvolnit tempo, si z očisty pleti a následného nanášení oleje udělám příjemný, uklidňující rituál spojený s jemnou masáží obličeje, krku a dekoltu.

Nejlepší je zkombinovat pěstící péči s tou čistící tak, aby byly ze stejné řady a splnily tak všechny potřeby vaší pleti. Já mám pleť normální, někdy trošku sušší a občas mi vyskočí nějaký ten pupínek. Produkty z řady Neroli Cassis my vyhovují úplně nejvíce. Pleť příliš nezatěžují ani nevysušují, když se ráno namažu, necítím pak celý den pnutí, ani se příliš nelesknu. Všechno je prostě v naprostém normálu :)

A jaká péče nejvíce vyhovuje vám? Používáte séra nebo si vystačíte se základní péčí?

Mějte se krásně!

Sára

 

Views – 1283

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages