Greenwave's Blog

Dárek s příběhem

Prosinec 21, 2016
Posted by Greenwave

Jsou mýdla, která koupíte v jakémkoliv nákupním centru a pak jsou ta druhá. Jsou mýdla, která nemají žádný zvláštní příběh, a pak jsou ta, která ho mají. A právě takové je Mýdlo se zázvorem a citronovou trávou Primavera.

 

Naše mýdlo se zrodilo v jedné maličké zemi uprostřed Himalájí. V zemi oblaků a hřímajících draků. V zemi, kde se lidé pořád usmívají, i když se zrovna nemají tak jako my. Zrodilo se z koření této země: zázvoru a lemongras, neboli citronové trávy. Tyto tradiční antiseptické byliny jsou místními ženami hojně využívány. Smícháním s hořčičným olejem vzniklo originální, jemně peelingové mýdélko, které bylo posléze s láskou zabaleno do ručně vyrobeného papíru. A naprostou samozřejmostí je také to, že mýdlo neobsahuje ani kapku palmového oleje. Díky pečujícímu včelímu vosku si ale i přesto drží svůj tvar.

 

lemograss
To ale není všechno! Primavera stála na počátku výroby přírodních mýdel v Bhútánu! A 20% výtěžku z každého mýdla, které Primavera nakoupila, totiž posloužilo jako základní kapitál pro stavbu nezávislé mýdlárenské manufaktury. Takto zde mohou lidé začít samostatně podnikat a stát se tak nezávislými na pomoci ze Západu.

 

mýdlo 1
Koupí tohoto mýdla tak uděláte radost nejen svým blízkým, ale i lidem, kteří to opravdu potřebují. Mýdlo díky krásnému obalu můžete darovat samostatně jako malý dáreček, který udělá velkou radost. Věříme, že málokterý dárek v sobě skrývá tolik pozitivní energie :-) .

 

Krásné a klidné Vánoce přeje celý tým Greenwave

Views – 1616

Štítky:, , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages