Greenwave's Blog

My Magic Mud: zubní pasta s aktivním uhlím

Březen 5, 2018
Posted by Greenwave

Je to černé, vypadá to jako bláto a dokonale to čistí a bělí zuby. Co to je? Naše nová zubní pasta s aktivním uhlím My Magic Mud! Tenhle produkt je tak super, že vám ho musíme představit v samostatném článku.

 

S bělícími prášky na zuby z aktivního uhlí se v poslední době roztrhl pytel, ale zubních past zatím tolik není. Proto jsme zajásaly, když jsme na veletrhu Vivaness objevily super značku zubní péče My Magic Mud. Jde o rodinnou firmu založenou sympatickým manželským párem z Texasu, který značku díky neuvěřitelnému úsilí a hlavně díky pečlivosti, s jakou produkty vyvinul, bleskově rozšířil do celého světa.

 

Čím je zubní pasta s aktivním uhlím My Magic Mud tak výjimečná? Tak za prvé obsahuje ultra jemné aktivní uhlí z kokosových skořápek, které je velmi šetrné k zubní sklovině a má nenahraditelné bělící účinky. Aktivní uhlí navíc čistí ústní dutinu od toxinů a dokonce pomáhá zmírňovat či úplně vyzmizíkovat zubní pigmentace. Pokud tedy rádi pijete kávu nebo červené víno, takhle zubní pasta by vám v koupelně určitě neměla chybět.

 

Kromě aktivního uhlí obsahuje pasta ještě bentonitový jíl té nejvyšší kvality, takže je vhodný i ke konzumaci. To jen posiluje bělící účinky zubní pasty. Tyto dvě základní ingredience jsou smíchány s bio kokosovým olejem – o jeho skvělých účincích na zuby a ústní dutiny jsem už psala TADY.  Zubní pasta navíc obsahuje ještě éterické oleje z máty peprné a pomeranče pro neodolatelně svěží dech a trochu stévie a vanilky pro skvělou chuť. Super je, že kromě fluoru, ošklivých sladidel, pěnidel a konzervantů neobsahuje ani glycerin, je naprosto bez GMO a je také bezlepková! Takže je prostě úplně pro každého :-) .

My Magic Mud bělící zubní pasta s aktivním uhlím1

 

Bělící účinky této pasty byly navíc nedávno vědecky dokázány v klinické studii Normana Horna. Již po 21 dnech bylo prokazatelně vidět, že zubní pasta s aktivním uhlím má výrazné bělící účinky. Jiná studie potvrdila zase to, že pasta skvěle zbavuje skvrn od kávy či čaje.

 

My Magic Mud jsme už samozřejmě testovaly i na sobě a jsme nadšené! Pasta skvěle chutná, zanechá pocit dlouho vyčištěných a opravdu hladkých zubů, zároveň je ale velmi jemná a nepěnivá. Oproti jiným nepěnivým pastám ale čistí jedna báseň. Navíc si s ní zpříjemníte každodenní čistící rutinu. Čistit si zuby něčím černým je totiž kolikrát opravdu k popukání. Takže o zábavu máte zaručeně postaráno. Své okolí na to raději upozorněte předem, nebo se vás hodně leknou :-) .

 

Jak se vám líbí My Magic Mud? Neváhejte a zkuste ji, jinou už chtít nebudete.

 

Krásný březen přeje

Sára

 

Views – 1511

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages