Greenwave's Blog

Greenwave na začátku roku 21

Leden 3, 2021
Posted by Greenwave

Konec roku 2020 byl náročný. Nebudu vám lhát, i já se občas potýkám s psychickým i fyzickým vyhořením, a proto jsem musela téměř na dva týdny úplně vypnout. Nejen od práce, ale hlavně od plánování a vytváření obsahu na sociálních sítích. A s nově nabranou energií jsem pro vás nachystala článek, ve kterém aspoň trochu nastíním, na jaké novinky se v Greenwave můžete těšit v roce 2021!

 

Ačkoliv se to nezdá, být stále pozitivní a táhnout to dopředu dá jednomu pěkně zabrat. Když na mě padne tahle únava, musím se pořádně dospat, přečíst pár knih, zkouknout pár seriálů, ujít hodně kilometrů, prokrastinovat, a začít až ve chvíli, kdy opravdu znovu najdu svou motivaci.

 

Letos to trvalo déle než obvykle. Asi to máte podobně, chybí nám ty stimuly – obvyklé aktivity, které nás činí šťastnými. Pro mě jsou to: cestování, jóga, moře, pracovní akce v Primaveře atd. Letos nebude ani výstava Biofach! Nezbývá tak, než hledat radost v maličkostech, ve vůních, texturách, květinách a kvalitě. To je naše hlavní poslání, od kterého se nechci odchýlit.

 

Svět se zpomalil, ale rozhodně se nezastavil a nepřestal se točit ani svět přírodní kosmetiky. I když je pravda, že i v tomto oboru se vývoj novinek malinko posunul. Všichni jako by čekali na lepší dobu. I tak začneme pomalounku rozšiřovat sortiment.

 

NA CO SE TĚŠIT V LEDNU 

 

 

IMG_7426

 

 

V lednu přijde INIKA. Její pleťová řada nás totálně nadchla. Podle nás je to spolu s Codex Beauty momentálně jedna z nejvíce průkopnických značek, která sází na kvalitu, bio ingredience, vegan složení a inovativní obaly z cukrové třtiny. Pleťová řada navíc nadchne i starší ročníky. Pokud jste vyzkoušeli jejich pleťový olej v sadě s „kouzelnou hůlkou“ nebo avokádový krém na ruce, jistě mi dáte za pravdu, že za vyzkoušení stojí i další skvosty.

 

Samozřejmě dojde i na rozšíření sekce dekorativní kosmetika INIKA. Dorazí make-upy a sypké minerální pudry, bronzery a řasenky na obočí. Naskladnění rtěnek všeho druhu odkládáme na později, nemá cenu, aby se vám v koupelně zkazily.

 

IMG_7428

 

Co nejdřív to půjde, objednám i nové sérum od Hemptouch – Replenishing face oil s konopným a švestkovým olejem je přesně to, co téhle značce chybělo, a moc ho proto vítáme.

 

Neméně se těším i na novinky od slovenské kosmetiky MYLO. Jsem moc zvědavá na první MYLO šampuk (tuhý šampón) i krém na obličej „Růže Konopí“ – podle složení to vypadá na lehkou a příjemnou emulzi, spojující kvalitní oleje a úžasné hydroláty, která bude mít využití napříč věkovými kategoriemi.

 

A abych nezapomněla, už jsem napsala Andrejce do ANELY, tak držte palce, ať to vyjde a domluvíme spolupráci. Pokud tuhle českou značku neznáte, určitě se těšte, mile vás překvapí.

 

ÚNOR

 

Únor je každoročně bohatý na novinky, a snad tomu nebude letos jinak.

 

My se nemůžeme dočkat, až Codex Beauty uvede řadu ANTU se super ingrediencemi z Chile. Zdá se, že první dvě novinky přijdou právě začátkem druhého měsíce roku. Bude to dvojka denního a nočního krému se skvělým antioxidačním účinkem proti stárnutí pleti. Oba jsem v posledních měsících zkoušela a zodpovědně mohu říct, že po nich nikdo nezrudnete, že budete mít pleť jak dětskou prdýlku a že se zamilujte do jejich jemné vůně. Opět jde spíš o produkty pro ženy 40+, jejichž pleť žízní po hydrataci, výživě a vyhlazujícímu efektu.

 

Co dál? Určitě nás překvapí WELEDA, která letos slaví 100 let od svého vzniku. První světová značka přírodní kosmetiky 100% nezapomene na své zákazníky a přichystá spoustu novinek.

 

A v únoru nás také čeká velká oslava našich 13. NAROZENIN – snad se zlepší covid situace a ťukneme si v obchodě nějakými bublinkami.

 

BŘEZEN

 

IMG_7437

 

Za kamna nevlezem… Doufejme :) .

 

Již teď najdete na e-shopu první novinku od PRIMAVERY – příznačně je to MASK SPRAY, voňavý a desinfekční sprej na naše respirátory. Další zajímavé kousky dorazí nejpozději začátkem března.

 

Už je mám doma, už ochutnávám… Zatím jsem nejvíc nadšená z rozšíření dětské řady. Olejíček a pokojový sprej „PLAY WITH ME“ má květinově ovocnou vůni, která podporuje kreativitu. Obsahuje svěží kombinaci litsey, pomeranče a orchideje – ideální pro čas tvoření a hraní.

 

IMG_7443

 

Úplnou novinkou je řada pro péči a dutinu ústní. Zatím v ní najdete pulling oil, ústní vodu a pečující gel na rty. Vše s jemným složením a sladce mátovou příchutí spearmint – máty kadeřavé.

 

Více vám zatím prozradit nemohu.

IMG_7441

 

JARO

 

IMG_7416

 

Celý podzim jsem testovala značku Ere Peréz, a když to vyjde, moc ráda bych zřadila pár produktů. Mají úžasné chlorofylové sérum, lehké BB emulze, rozjasňovače i lip tinty na bázi čistě rostlinných barviv. Tahle australská značka je také zatím jediná, která nabízí skutečně voděodolnou řasenku na přírodní bázi.

 

A co je hlavní – jde o produkty, které jsou všechny lehoučké a neucpávají, díky čemuž je ocení majitelky mladé i problematické pleti. Pokud by nás mělo čekat další rouškové jaro, bude jejich naskladnění naprosto nezbytné, ale i beztak se budou v horkém létě hodit.

 

IMG_7419

 

A další plány teď nemám. Uvidíme, jak se bude vše vyvíjet. Nechám se překvapit něčím novým a krásným, co přijde, a vám všem přeji totéž.

 

Určitě bude, co objevovat…

 

Mějte krásný leden a brzy na viděnou.

 

Denisa

Views – 2443

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages