Greenwave's Blog

Naše vánoční kosmetické tipy

Prosinec 21, 2021
Posted by Greenwave

Víte, co? Letos jsem toho napsala na sociální sítě opravdu hodně! A tak jsem jednou nechala psát také své kolegyně.

 

Jak víte, my v Greenwave, všechny používáme to, co prodáváme, a tak ty produkty dobře známe. Užijte si skvělé tipy od mých kolegyň : Silvy, Aničky, Nikol a Péti. Kupte si to nejlepší, co nabízí trh přírodní kosmetiky. Radujte se z péče o sebe. Pijte hodně vody, choďte na procházky, co nejvíc se smějte a mějte se rády. To vše vám přinese spokojený vzhled, a ten je víc, než všechny plastiky světa.

 

Přeji Vám za tým Greenwave nejkrásnější Vánoce a děkuji, že jste to s námi další rok vydrželi. Pokusíme se i v novém roce přinést krásné produkty pro dobrý pocit a radost.

 

Vaše

 

Denisa

 

IMG_0004

 

Silvie 50 let

 

Často se mne ptáte jak to, že mám v 50.-ti letech tak pěknou pleť? Z části v tom hraje roli genetika, ale jen z menší části, nejdůležitější je péče o pleť a to dlouhodobá. Přírodní kosmetiku používám již 20 let a jen mohu potvrdit, že čím dříve začnete používat kvalitní přírodní kosmetiku, tím pomaleji pleť viditelně stárne. Z vlastní zkušenosti doporučuji produkty po nějaké době obměnit, pleť tak bude dostávat stále nové impulzy a podněty k regeneraci.

 

Ranní rutina v péči o pleť u mne začíná omytím obličeje vodou a nastříkáním růžové pleťové vody od Primavery nebo Pranaromu. Miluji vůni růží, a proto si tuto chvíli vždy náležitě užívám. Poté nanesu Pleťový olej od Codex Beauty. Sérum vmasíruji do vlhké pokožky prsty nebo, pokud mám více času, zapracuji olej do pleti pomocí růženinového face-rolleru. Následuje tenká vrstvička mého nejoblíbenějšího vanilkového krému od Antipodes a make-up od 02 od Dr.Hauschka, který zafixuji sypkým pudrem od Antipodes. Nyní je pleť připravena k líčení.

 

MŮJ TIP: Mějme se hlavně rádi! S vráskami i bez nich.

 

Krásný advent Silva.

 

IMG_0192

 

Anička 27 let

 

Nedokážu si přestavit ani jeden den bez aromaterapie, za mě jsou nejlepší tělové produkty od Primavera. pokaždé když je použiji zlepší mi náladu. Každý den začínám sprchou s primavera sprchovým krémem, většinou mám ve sprše aspoň dva nebo tři na střídání, volím podle nálady. Pokud utíkáte před špatnou náladou právě do koupelny rozhodně vás ani jedna z voňavých řad primavery nezklame.

 

Moje pleť je velmi citlivá a suchá, byl to pro mě trochu boj najít něco co mi bude vyhovovat. Můj největší letošní objev byl Culture od Antipodes. Ikdyž jsem byla ze začátku skeptická, nakonec mě po několika letech vysvobodil od nepříjemného pocitu suché pleti, která mě každé ráno trápila.

 

Culture a mlha od Codexu mě doslova zachránily před suchostí i během dne, proto je používám několikrát denně přes make-up. Hydratace je v mojí péči o pleť zásadní a tyto 2 produkty ji s přehledem zajiˇšťují.

 

Přes zimu do svojí rutiny přidávám Růžový krém od Dr. Hauschka, který ochrání mou pleť před mrazem. Krém je vhodný i pro největší citlivky, nevadí při kuperóze a pečuje o rozšířené žilky které mě teď trochu trápí díky každodennímu nošení respirátorů.

 

MŮJ TIP: Jedno z hlavních kritérií při výběru kosmetiky je pro mě vůně. Kosmetiku si muíte užívat všemi smysly, proto pokud se u nás nemůžete zastavit, napište nám k objednávce co byste rádi vyzkoušeli a mi vám rádi (pokud máme tester) pošleme vzorek krému, oleje nebo séra.

 

Hezké Vánoce přeje Anička

 

IMG_0086

 

Petra 43 let

 

Od prvního dne ve firmě jsem pokukovala po novozélandské přírodní kosmetice Antipodes. Některé produkty jsem již vyzkoušela, na jiné mám zálusk. Nejvíce mě oslovilo Pleťové čistící mléko Hallelujah. Jeho opojná vůně pačuli a limetek Vás zahalí do úžasné vůně a díky tomu se pro mě stalo čištění pletí rituálem, na který se vždy těším. Má jemnou krémovou konzistenci, intenzivně čistí a zvláčňuje díky olejům z avokáda, jojoby a makadamových oříšků. Avokádový olej prokazatelně zvyšuje produkci kolagenu v pleti.

 

Extrakt z listů novozélandského stromu kawakawa chrání pokožku proti volným radikálům a účinně bojuje proti jejím nedokonalostem.

 

Použití je velice snadné. Stačí malé množství krouživými pohyby jemně nanést na obličej, lehce vmasírovat a na závěr omýt vlažnou vodou nebo kosmetickým tamponem. Tento rituál doporučuje ráno i večer. Věřte, za ten výsledek a pocit to stojí.

 

Mám sušší typ pleti a díky tomuto mléku je konec s pnutím pokožky. Úžasné mléko, na které nedám dopustit!

 

Jako další krok k večerní péči o pleť použivám růžovou vodu od Indiva. Tím dodávám pleti potřebnou hydrataci. Voda také pomáhá lepšímu vstřebávání pleťového oleje Divine (Antipodes). Tento bohatě vyživující olej je opravdovým zázrakem pro mou pleť. Avokádový olej stimuluje tvorbu kolagenu a redukuje tvorbu tmavých skvrn, šípkový olej díky vitamínům A a C hojí jizvičky a vyhlazuje vrásky. Výsledek je jemná a vyživená pleť připravená na regeneraci během spánku.

 

MŮJ TIP: Pokud chcete udělat i něco pro své nožky, naneste na ně krém od Myla – Nohy bosé. Výživný balzám dodá hydrataci a důkladně zjemní pokožku. Éterické oleje z čajovníku a levandule mají antiseptické a také protiplísňové účinky. … po tomto rituálu stačí už jen zavřít oči, odpočívat a snít.

 

Odpočinek během svátků přeje

 

Petra

 

IMG_0100

 

Nikol 25 let

 

Lidé, co mne znají, vědí, že jsem prakticky po celý rok bílá jako stěna – a to doslova. Proto doháním barvičku mým samoopalovacím favoritem na pleť – FACE TAN WATER od Eco by Sonya. Nejen, že mi dodá zdravý, přirozený a jemně opálený vzhled, ale i kyselina hyaluronová, která je uvnitř tohohle zlatého zázraku, mi vyhladí pleť a zároveň napraví neplechu způsobenou z každodenního nošení respirátorů – tzv. maskne.

 

Jakožto nadšenec do dekorativní kosmetiky ráda používám multilíčidla. Jedním takovým je můj věrný kamarád – rozjasňovač SUN HALO od Ere Perez. Jakmile jsem k tomuto produktu přivoněla, byla to láska na první pohled. Vůně vanilky mi vždy zlepší náladu a co teprve ta barvička. Zlatavý rozjasňovač používám na lícní kosti, na oči – na celá víčka, do vnitřního koutku na jejich projasnění anebo pod obočí. Také ho nanáším nad rty či na rty jako rtěnku, či přes rtěnku pro lesk.

 

MŮJ TIP: Dalším mým must have produktem je VODĚODOLNÁ ŘASENKA Ere Perez. Používám ji nejen v létě, ale i nyní v zimě, kdy je venku vlhko, či poprchává/sněží. Klasické řasenky se mi vždy obtiskly na víčku. U této mám konečně jistotu, že se nemusím stále kontrolovat v zrcadle. Má úzký delší štěteček, se kterým se mi lehce pracuje, vytvořím s ním jedním tahem délku i objem řas.

 

Přeji vám krásnou zdravou pleť po celý Nový rok.

 

Nikola

 

IMG_0081

 

P.S: TIP nás všech. Pokud nevíte, jakou kosmetiku darovat, nebo co dotyčný používá, raději kupte dárkovou poukázku. Tím nikdy nic nezkazíte. Vše najdete u nás v Greenwave , Jungmannova 16.

Views – 2281

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages