Greenwave's Blog

Jarní editoriál Greenwave

Březen 19, 2020
Posted by Greenwave

IMG_0169 (1) A

 

 

Tak nějak před měsícem a půl jsme začaly chystat jarní sortiment pro obchod. Moc jsme se těšily na jarní barvičky, a vymýšlely, co by se vám mohlo líbit. Laky a multilíčidla, zněl jasný plán!

S Markét jsme plánovaly focení, a vůbec nás nenapadlo, že se za pár dní svět změní. Těsně před tím, než došlo na samotné focení, už bylo jasné, že to žádná sranda nebude. Mě už se moc nechtělo, měla jsem pocit, že nic nemá cenu, ale Markét na tom trvala. Prý „hele, holky se budou potřebovat něčím rozptýlit“. A tak vznikly tyhle něžné fotky s krásnou maminkou Anežkou a její malou Freyou. Fotila naše Marcela (Frohlichová), a musím říct, že se toho zhostila opět skvěle.

 

Doufám, že na vás přeneseme trochu bezstarostné atmosféry z jednoho větrného jarního odpoledne!

 

Anežka má krásnou pleť, a chtěly jsme, použít minimum kosmetických přípravků a líčidel, aby vynikla.

 

Pleť byla překvapivě suchá, a tak jsme jako podklad použily Růžovou vodu od Indívo a Růžový krém od Dr.Hauschka. Na rty jsme nanášely docela dost nového balzámu od WE LUVE ECO.

 

MAKE UP vytvořený pomocí 5 produktů

 

 

Nevěříte? Ano, jde to. 5 přírodních pomocníků vytvoří takhle vzdušný look. Takže stačí provětrat kosmetickou taštičku a je to :

 

Podklad: CC Light Mádara

Oční víčka a lícní kosti: Stroblighter SUNRISE (M)ANASI 7

Řasy: Černá řasenka Sappho

Líčka a rty : Multilíčidlo (M)ANASI 7 v odstínu SANGUINELO (oranžově broskvová)

Obočí : paletka Couleur Caramel pro blondýnky a gel na obočí LAVERA

 

IMG_0003 A

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

S multilíčidly od (M)ANASI 7 se pracuje skvěle. Jsou velmi silně pigmentované a stačí je vklepat, tam, kde je zrovna potřebujete.

Stačí vlemi malé množství a hned máte barvu! Navíc drží na místě dlouhé hodiny. Mají polomatný vzhled, ale klidně je můžete přetřít leskem.

Pokud máte sušší rty, rty před použitím opeelingujte a natřete výživným balzámem.

 

IMG_0240 A

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Stroblightery jsou rozjasňovače, se kterými se pracuje stejně, jako s multilíčidly. Pokud chcete vzhled ještě zářivější a mokrý, smíchejte třeba s krémem SKINFOOD od Weledy. Toto se vyplatí u velmi suché pleti. Vše pak bude vypadat extra šťavnatě. Takovýhle make-up lehce zvládnete za 10 minut a s dítětem v patách :)

 

IMG_0212 ig A

 

IMG_0217 A

 

IMG_0166 (1) A

 

K jemnému make-upu skvěle ladí lehce extravagantní lak na nehty! Pokud se vám líbí tenhle odstín, je to DOOLISH od AILY, ale nebáli bychom se ani oranžového : THE NEW BLACK.

 

IMG_0016 A

IMG_0088 A

 

Až to skončí, můžete takhle vyrazit na Letnou s kočárkem, a nebo třeba na rande. Co vy na to?

 

Taky už se těšíte?

Hezké jaro

 

Denisa  a Markéta

 

Views – 1542

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages