Greenwave's Blog

Naše tipy na letní hygge

Červenec 30, 2018
Posted by Greenwave

V létě nás sice pozitivně nabijí hřejivé sluneční paprsky, ale když se sejde několik extrémně horkých dnů po sobě, energie ubývá. Proto bychom si měli i v létě vytvořit pohodovou atmosféru na dobití baterek. Máme pro vás pár tipů, jak vytvořit letní hygge :-) .

 

AROMATERAPIE A SVÍČKY

Světlo svíček milujeme v jakémkoliv ročním období. Večer nás dokáže totiž krásně zklidnit a navodí útulnou atmosféru, prostě hygge! Není nad to si zapálit několik svíček na zahradě, balkóně, ale klidně i v obýváku u dobré knížky. Při výběru svíček ale dbejte na jejich kvalitu a kupujte jen ty ze sójového vosku, abyste si doma nepálili zbytečnou chemii. Super jsou české eko svíčky Chaukiss, které mají tu nadstavbu, že jsou odlévány do použitých láhví od vína. A skvěle voní i vypadají slovenské svíčky Jemno, které voní třeba jako bylinková zahrádka.

 

Neobejdeme se ani bez aromaterapie. Zásobíme se všemi citrusy, nejsvěžejší je čistý citron  nebo limeta. V kombinaci s mátou peprnou vzniká naprosto dokonale povzbuzující vůně! Jelikož se v létě hodně práší, používáme borovicového jehličí, které krásně čistí vzduch. Osvědčený je i eukalyptus, opět klidně v kombinaci s citronem. V noci se hned dýchá mnohem lépe!

 

balzám sleep remedy blog

 

HYGGE S VŮNÍ LEVANDULE

Věděli jste, že ideální teplota pro kvalitní spánek je kolem 18 C? Jak má pak člověk dobře spát, když je venku přes 30 C a ložnice se nedá pořádně vyvětrat. V krizových situacích opět sázíme na aromaterapii, tentokrát na řadu Sleep Remedy od Primavery. Kombinuje účinky levandule, neroli a vanilky, díky čemuž dokonale zklidňuje mysl a pocitově ochlazuje.

 

Balzám Sleep Remedy Primavera

 

Skvěle pomáhá jak Polštářkový sprej, který můžete použít i jako airsprej, tak balzám na masírování pulzních bodů nebo roll-on na spánky. Do aromalampy nebo difuzéru doporučujeme nakapat směs éterických olejů Sleep Remedy  alespoň hodinku před tím, než půjdete spát.

 

A jaké triky praktikujete pro navození hygge během léta vy? :-)

Léto plné pohody přeje

Sára Goldbergerová

 

 

Views – 1113

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages