Greenwave's Blog

Nejen kosmetické novinky pro rok 2020

Leden 8, 2020
Posted by Greenwave

Rok 2019 právě skončil, ale my už máme nachystané novinky na pro začátek roku 2020. Víme, že se na ně těšíte, a tak tu pro vás máme malé preview do budoucnosti Greenwave. Zkouším je již týdny, ale k jejich nafocení jsem se dostala až u nás doma během Vánoc – takže teď pro vás mám přehled nejbližších novinek ve svátečních kulisách.

 

Jako první vám chci představit novou značku, ze které jsem opravdu nadšená!

CODEX beauty

Codex beauty je bomba, a to velmi luxusní! Pro většinu z vás bude asi naprosto novým objevem a musím přiznat, že ještě před pár měsíci byla úplnou neznámou i pro mě.

 

Když mě z CODEX oslovili, byla jsem hrozně skeptická. Nové značky rostou jako houby po dešti, ale dlouho mě nic z pečující kosmetiky neohromilo. O to víc jsem byla překvapená, když mi přišel speciální balíček kompletní pleťové péče nové americké značky CODEX.

 

IMG_0138

 

IMG_0148

 

Nejvíc mě nadchlo, že už po několika dnech vidíte na pleti velké změny. Po 14 dnech používání je pleť jemnější, póry i vrásky méně viditelné a pleť se cítí úplně neskutečně. S takovým efektem jsem se zatím u žádné jiné přírodní kosmetiky nesetkala. A to říkám jako člověk, který už toho vyzkoušel hodně.

 

Tahle firma splňuje všechno, co od nejmodernější přírodní kosmetiky na vysoké úrovni očekáváte:

- Nejčistší rostlinné (100% veganské) složení

- Velmi inovativní zelené biotechnologické zpracování založené na 35 patentech

- Konzervování přípravků na bázi laktobacilů, bez alkoholu a pomocí technologie Airless tub

- Obaly z bio plastu, který se sám rozloží

- Jednoduché efektivní přípravky s nádhernými vůněmi

 

Firma na trh zatím uvedla řadu s komplexem Bia:

Bia komplex tvoří hlavní stavební kámen celé řady, a je založen na rostlinném základu z bylin získaných v čisté irské přírodě. V komplexu najdete měsíček, slaměnku, kostival, violku a sléz – všechny získané od lokálních farmářů nebo volného sběru. Zdánlivě jednoduché ingredience se potkávají v dokonalé synergii s kyselinou hyaluronovou, olejem z ostropestřce a spoustou dalších skvělých složek. Zmírňují zánětlivé procesy, vyrovnávají, hydratují a hojí.

 

O této značce ještě hodně uslyšíte, ale už teď mohu prozradit, že nabízí jednoduchou péči v podobě několika přípravků, které vám změní pleť. Těšit se můžete na čisticí přípravky, dokonale vyživující olejové sérum, krémy s nádhernou emulzní strukturou, gel na oči i testovací sadu.

 

První kousky dorazí již v lednu. Bude to zatím nejdražší značka v našem sortimentu, ale jsem přesvědčená, že ji spousta z vás ocení.

 

Další novinky jsou převážně z produkce firem, které již z obchodu znáte.

 

NOILI

Rozšíří se NOILI. Jejich nové Sérum Bakuchiol a Skvalen je opět založené na jednoduchosti. Ve skutečnosti jde o 3 velmi účinné ingredience, které synergicky působí na pleť, která má sklony k hyperpigmentacím a ochabnutí.

 

Bakuchiol – derivát z rostliny Psoralea corylifolia (Babchi) působí jako rostlinný retinol (derivát vitamínu A) – posiluje, zpevňuje strukturu a zesvětluje.

Olivový skvalen – zjemňuje vrásky a posiluje tvorbu kolagenu.

Meruňkový olej – působí na pružnost a zvyšuje elasticitu pokožky. Je lehký a neucpává.

 

DE5D0E65-A513-4612-A86E-787501BEA22D

 

Sérum je opět lehké, nemastné a neparfémované. Dokonalé i pro velmi citlivou pokožku. Pokud trpíte pigmentacemi, používejte na noc a nanášejte na dostatečně vlhkou pokožku. Pod olej můžete pro zvýšení efektu používat Hyaluronové sérum – Pomněnkové Indivo nebo třeba Neroli Cassis od Primavery.

 

MÁDARA dekorativní řada

Mádara disponuje v současné době asi nejmodernějšími laboratořemi přírodní kosmetiky v Evropě. Vývoj jejich přípravků pokračuje obřím tempem a my jsme stále víc nadšené. Jsme dávno zamilované do jejich CC krémů, a tak jsme se velmi radovaly z uvedení nové dekorativky. Bohužel nám radost zkazil fakt, že distribuce do Čech proběhne až na jaře.

 

Maruška mi chtěla udělat radost, a tak jsem našla balíček pod stromečkem.

 

F6CDF20E-7EE6-4E38-A2B3-FB03B9E5931B

 

 

IMG_0190

 

Make-up mě tedy opravdu nezklamal, má skvělou lehkou konzistenci a výborně kryje. Když si do něj přidáte jednu kapku Cosmic drops – rozjasňujících kapek, vytvoříte nádherně jasný a krásně sjednocený, ale přesto přirozený efekt mladší a zdravější pokožky.

 

Make-up drží i během dne, a díky obsažené kyselině hyaluronové a vitamínu C, nevysušuje. Troufám si říct, že stejně jako jejich CC bude opět vyhovovat téměř všem. Tedy pokud vám nevadí Aloe Barbadensis v základu. Mám odstín 40, přidávám foto z mobilu – s kapkou Cosmic drops smícháno předem. Tvářenka Alima pure PINK, řasenka Sapho, rtěnka Antipodes Ruby Bay Rouge. No filter.

 

IMG_0250

 

Lesky na rty nabízí Mádara v několika nádherných metalických odstínech. Všechno je krásně mladistvé a já už se nemůžu dočkat, až novinky budeme moci zařadit.

 

PRO VLASY

Skoro novinkou jsou další perfektní přípravky značky Mádara, konkrétně z řady GROW. Zatím jsem testovala šampón, a za mě je skvělý. Pokud máte sušší, krepatící a padající vlasy, tak doporučuji. Vlasové vlákno je po umytí nádherně pružné, hebké a lesklé – a to díky bio polymerům a hydrolizovanému keratinu. Pokožka je příjemně svěží a posílená díky extraktům z hub, jako například lišky. Šampón obsahuje komplex proti vypadávání v podobě kofeinu, zinku, vitamínu C, niacinu (B) kyselině panthenolové (B5).

 

Šampón má jedinou nevýhodu – trochu rychleji vymývá barvu, ale třeba budete mít jinou zkušenost.

 

Právě jsme doobjednali i se 3-munutovým boostovacím sérem a kondicionérem GROW. Pokud máte chuť něco udělat pro své vlasy, určitě vyzkoušejte.

 

HANDS ON VEGGIES

Pro vlasy přibude Dýňový kondicionér REPAIR AND CARE v rozložitelné tubě a veganském složení, které je velmi jednoduché a velmi příjemné, na bázi arganového oleje a pšeničných proteinů. Neobsahuje alkohol ani parfemace, a tak bude skvělý pro sušší nebo i kudrnaté vlasy toužící po hydrataci a potravě.

 

Stejně jako šampóny od Hands on Veggies splní i nároky alergiků a ekzematiků. Doufejme, že vše dorazí již v lednu.

 

PRIMAVERA

Zdraví z lesa – to bude velké téma příštího roku. Chystáme i přednášky a workshopy na toto téma. Záplava dalších novinek nás čeká v únoru po Biofachu, ale už před Vánocemi mi dorazila první vlaštovka – lesní lékárnička. Najdete v ní top lesní éterické oleje:

 

BOROVICE Limba – pínie z Tyrolských Alp pochází z destilace jehličí, čistí vzduch, posiluje při nachlazení a pomáhá proti vyhoření.

SMRK sibiřský – olej z čistých oblastí Sibiře, který má ostrou osvěžující vůni a potěší všechny milovníky procházek v lese.

CEDR – výborný pro své kosmetické účinky, skvělý olej se zklidňujícími a posilujícími účinky.

 

73695c6a-064b-4ff0-a04d-531ba64973a0

8ead05e9-d275-43e3-b524-8abd585a3698

 

 

 

IMG_0285

 

Nebojte budou i nové difuzéry a spousta inovací, ale zatím je to tajné.

 

ÚSTNÍ HYGIENA

Desert Essence je u nás číslo jedna v pastách na zuby. Mezi přírodními přípravky patří podle nás k úplné špičce. Jejich složení je dokonalé a plně nahradí syntetické pasty. Navíc bez nežádoucích účinků, jako jsou dermatitidy apod.

 

Novinka, kterou jsme dostaly všechny otestovat, jsou jejich PROBIOTICKÉ pasty, které posilují bakteriální rovnováhu a zdravé prostředí úst. Jejich benefit spočívá ve vytvoření prostředí, ve kterém se zuby nebudou tolik kazit.

 

Pasty jsou ve variantě ZÁZVOR pro citlivější jedince a MÁTA pro ty, co milují ultimátní svěžest. Obě doporučuji už proto, že skvěle vyleští zuby, na kterých se pak nedrží dlouho plak, a také proto, že díky okysličené sodě jemně bělí.

 

Hlavní složkou je jíl a gel z Aloe Barbadensis, ale účinnými složkami jsou extrakty či oleje z vilínu, perily, lékořice, kaštanu, zinek, vitamín C, probiotika a éterické oleje z máty, tea tree a zázvoru. Vše slazeno stévií a vhodné pro děti od 6 let.

IMG_0175

 

JACK AND JILL

Novou značkou v sortimentu bude Jack and Jill se svými dětskými pastami a koupelemi, na které se dlouhodobě ptáte. Věřím, že tuto firmu netřeba moc představovat, ale určitě se o ní ještě dozvíte. Těšíme se hlavně na pěnové koupele pro nejmenší děti. Do sortimentu přibude i neparfémovaná základní koupel, ideální pro vlastní pokusy s éterickými oleji. A vše je již na cestě do obchodu.

 

IMG_0183

 

Zařadíme i nové odstíny laků na nehty a budou i další novinky z řad dekorativky, ale ještě si nechám nějaká esa v rukávu, a představím vám je, až to bude aktuální. :-)

 

Budu moc ráda, když mi napíšete, jakou značku byste v roce 2020 v Greenwave rádi potkali.

 

Voňavý a šťastný Nový rok

Přeje Denisa

Views – 1909

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages