Greenwave's Blog

Jemná čistící pěna Weleda vás určitě nezklame

Únor 4, 2018
Posted by Greenwave

Nová čistící pěna Weleda rozšiřuje málo početnou řadu přípravků pro rychlé čištění, a mě osobně nadchla. I přesto (nebo možná právě proto), že má velmi jednoduché složení, funguje skvěle.

Čistící pěna Weleda nejen, že čistí, ale dokonce opravdu odličuje make-up i řasenku!

 

Základ čistící báze tvoří šetrné cukrové tenzidy, které ve spojení s vilínovým hydrolátem, vodou a glycerinem vytváří ultralehkou pěnu, podobné té, kterou znáte od Mádary. Na rozdíl od jemně parfémované Mádary vás u téhle pěny vůně pěkně trkne. Pro mě docela překvapivě silně citrusová s nótami svěžího geránia. Z počátku mi trochu vadila, ale musím přiznat, že jsem si na ni nakonec udělala silnou závislost. Pokožka díky ní příjemně voní čistotou. A navíc si myslím, že ji ocení i muži, pro které se tento přípravek více než hodí.

 

Čistící pěna Weleda 1

 

Velké plus dávám Weledě za výtažek z kořene proskurníku lékařského (slézu), který má přirozeně zvlhčující a protizánětlivé účinky. Kombinaci s vilínem přivítají i mladší ročníky, kterým se tu a tam udělá udělá nějaký ten pupínek :) .

Jak pěnu používat?

Lahvičku před použitím protřepejte a napumpujte do dlaně cca 4 dávky. Pěnou promasírujte navlhčený obličej a dobře smyjte. V očích vás bude pěna pravděpodobně trochu štípat, protože obsahuje alkohol a éterické oleje, pokud vám to nevadí, tak velmi dobře smyje řasenku.

 

Doma se nám čistící pěna Weleda ohřála asi 2 měsíce, zhruba tak dlouho nám s dcerou vydržela při nepravidelném používání. Všem majitelkám normální nebo smíšené pleti mohu jen doporučit. Pokud máte pleť sušší, bude pro vás vhodnější čistící mléko, nicméně občasné rychlé odličování touto pěnou vám také neublíží.

 

čistící pěna Weleda 2

 

Čistící pěna mě opravdu mile překvapila, navíc skvěle doplňuje nabídku čistících přípravků Weleda. Oceníte ji tehdy, pokud si nechcete každý den odličovat obličej mlékem, pěnou se totiž rychle odlíčíte i ve sprše. Skvělá je i na cesty.

 

Jak se vám líbí?

Krásný únor přeje

Denisa

 

Views – 2148

Štítky:, , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages