Greenwave's Blog

Podzimní make-up a další nezbytnosti

Říjen 19, 2018
Posted by Greenwave

Naši Sáru asi znáte spíš nenalíčenou. Ale když chcete nafotit podzimní make-up a nějaké ty další nezbytnosti, tak se obětuje. Zejména, pokud ji slíbíte kvalitní odměnu. Samozřejmě kávovou, jak jinak. Je to kavárenská povalečka, žádná modelka. :-)

 

Proto jsme fotily v naší oblíbené kavárně HEAD SHOT ve Františkánské zahradě. Však víte, je to od nás kousek, tak jsme tam často. Cappuccino, filtrovanou kávu i raw dortíčky vřele doporučujeme.

 

Head Shot kavárna

 

Sára má normální zdravou pleť a naše vizážistka Helenka ji jako podklad pod make-up smíchala gelové Zklidňující tonikum Manuka Brutnák a lehký Hydratační fluid Neroli Cassis - obojí Primavera. Stejně tak by se hodil i Kdoulový krém Dr.Hauschka, který vytváří příjemný ochranný film. Nebo můžete vyzkoušet i zcela univerzální a cenově příjemný Český krém od Havlíkovy Apotéky. Pro mladou pleť bez problémů bude zcela jistě dostačující péčí.

 

sara maxi  5

 

Sári, jaký že ti Helča vybrala make-up?

Vybrala mi nejsvětlejší odstín krémového make-upu Dr.Hauschka, takže číslo 01. Make-up má hutnější konzistenci, ale pokud máte normální, mírně smíšenou či suchou pleť, je do chladného počasí naprosto ideální. Drobné nedokonalosti pak Helenka zakryla minerálním make-upem Blondie od Lily Lolo, který použila místo korektoru.

A pudr?

Fixovala Transparentním pudrem Dr.Hauschka. Ten sedí všem odstínům pleti, nevysušuje, ale přirozeně zmatňuje a chrání.

 

Sara 3

A jakou použila tvářenku?

Vybrala odstín Clementine od Lily Lolo. Samotnou mě překvapilo, jak hezky se vybarvila!

Se rty si celkem vyhrála, co?

To jo. Rty se nejdříve konturovaly bezbarvou tužkou proti rozpíjení Dr.Hauschka, poté si na ně Helenka míchala dva odstíny rtěnek od Dr.Hauschka – Azalea  a Amarillis. Sytě červenou barvu zjemnila výrazně růžovou, takže vznikla osobitá kombinace barev, která dodává jemný romantický nádech a ženskost.

 

Balzám na rty Indívo

 

Pokud máte suché rty, naneste před rtěnkou vhodný balzámek. My jsme si moc oblíbily skvělý balzám s medem a myrhou od české značky Indívo.

 

A na závěr obočí a oční stíny…

Obočí je dotvarováno štětečkem pomocí sady od Couleur Caramel pro brunetky. Pro fixaci barvy Helenka používá bezbarvý gel na obočí od Lavery.

 

Na oči použila kombinaci třpytivých zelených stínů v odstínech Green Opal a Khaki Sparkle od Lily Lolo. Ze stínů Green Opal vytvořila i jemnou oční linku.

 

Sara maxi 2

 

A naše rada pro podzim? Nemusíte hýřit barvami jako stromy okolo vás. Stačí, když make-up podtrhne váš charakter, bude v harmonii s vaší osobností a hlavně, když se s ním budete cítit dobře. Věřte, že hnědé a rezavé odstíny sluší málokomu.

 

Pokud si nevíte rady, můžete si u nás s Helenou Tomanovou domluvit konzultaci a ona vám pomůže vybrat dekorativní kosmetiku.

 

A napište nám, jak se Vám tento článek líbil. Moc nás to potěší. :-)

 

Hezký podzim přeje

Denisa od objektivu a Sára od kafe :-)

Views – 1891

Štítky:, , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages