Greenwave's Blog

Aromaterapie do auta

Květen 5, 2016
Posted by Greenwave

Konečně! Dlouho očekávaný autodifuzér PRIMAVERA je tu. Vždycky jsem nenáviděla ty hnusné polské stromečky a syntetické „ovoňovače“, takže jsem velmi uvítala tuhle novou vychytávku.

Malý nerezový auto-osvěžovač funguje čistě mechanicky a pomáhá uvolňovat do vzduchu v autě éterické oleje či vonné směsi. Stačí nakapat na přiložené výměnné vložky pár kapek esence, zaklapnout na ventilátor a auto opravdu voní :) .

Jeho nesporná výhoda je nerozbitnost a design. Malý difuzérek se vejde do dlaně a nehyzdí vám vozidlo. Stačí vybrat vůni a hned si můžete užívat všech výhod aromaterapie.

Intenzitu vůně ovlivňuje síla vzduchu proudícího z ventilátoru vašeho auta. Pokud pustíte větrák na jedničku, nemůžete počítat s tím, že bude intenzita vůně výrazná. Bezprostředně po aplikaci oleje pusťte proto na chvíli větráček na vyšší stupeň. Ještě lépe to bude fungovat v zimě, až teplo z topení podpoří uvolňování éterických olejů.

 

Vůně do Auta

Sice se může zdát, že se člověk potřebuje v autě uklidnit, ale opak je pravdou. Na silice jako je Levandule rychle zapomeňte. Při delších cestách by se vám klidně mohlo stát, že usnete. Do auta tedy vždy volte povzbuzující éterické oleje z řad citrusů, případně lesních stromů. Nebo vyzkoušejte jednu ze směsí do lampy od PRIMAVERY – hodí se žluté a zelené.

Spolehlivě vás probere Máta, Lemongrass, Grep, Citrón, Bílá Jedle, Dobrá nálada, Clean Air, směs Pro Lehčí učení (zvyšuje koncentraci) a nebo novinka „Jeď v Pohodě“. Tato směs vám vozidlo provoní jedlí Douglaskou, Grepem a Lemongrassem. Je neskutečně optimistická a dodává vám dobrou náladu i v nekonečné zácpě.

SměsJeď v pohodě

Pokud trávíte v autě tolik hodin jako já, jistě vám auto osvěžovač radost. Právě teď je na skladě za 300,- Kč :)
Šťastné jízdy přeje
Vaše
Denisa

Views – 2011

Štítky:, ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages