Greenwave's Blog

Čistá pazuška: nový přírodní deodorant

Březen 8, 2017
Posted by Greenwave

Na začátku března jsme do naší nabídky zařadili úžasnou slovenskou značku Mylo. Balíček plný vůní nám udělal ohromnou radost a hned jsme se vrhli na zkoušení novinek. Nejvíce nás zaujaly krémové deodoranty Čistá pazuška. V čem se přírodní deodorant Mylo liší od těch ostatních a jak s ním vlastně zacházet?

 

 

Čistá pazuška, to je souhrnný název pro trojici krémových deodorantů Mylo. Vybírat můžete z výraznější kombinace grepu a bergamotu, ze sladké fialky a nebo z okouzlujícího pomerančového květu. Vůně všech deodorantů jsou opravdu vydařené a každý si najde právě tu svou oblíbenou.

 

Deodoranty jsou netypické nejen svým balením, ale i složením. Nefungují totiž ani na bázi solného krystalu, ani na bázi jedlé sody, která se v poslední době používá pro své deodorizační účinky stále častěji. Jenže jedlá soda je pořád jedlá soda a ne každému je na pokožce příjemná. Už při aplikaci může nepříjemně škrábat a citlivější osoby může během dne i trochu štípat. Avšak v deodorantech Mylo najdete jiné, neotřelé deodorizační a antibakteriální složky. Kombinují účinky antibakteriálního kokosového oleje a přírodního farnesolu a lemonesteru, které zabraňují vzniku nežádoucího zápachu. Další zajímavou ingrediencí je škrob z maranty – ten pohlcuje nadměrnou vlhkost a zároveň zmírňuje pocit mastnoty.

 

pazuška

 

Důležitou součástí všech deodorantů jsou samozřejmě éterické oleje. Pokud se potíte silněji, doporučujeme pořídit deodorant s grepem a bergamotem, jelikož jejich deodorizační účinky jsou nejsilnější. Fialka a Pomerančový květ jsou o něco jemnější, ale dobře poslouží všem, kteří se potí málo nebo středně.

 

A jak krémový deodorant používat? Každé ráno naberte malé množství do dlaně (asi o velikosti hrášku) a důkladně rozetřete do čistého a suchého podpaží. Jedině tak vám přírodní deodorant předvede své účinky v plné parádě :-) . Pravda, použití je trochu netypické, ale věřte, že to stojí za to! Deodorant Čistá pazuška je opravdu velmi jemný, ale přesto účinný. Krém se roztírá velice snadno a nemusíte se bát flekatění ani mastných skvrn na oblečení.

 

Co říkáte na Mylo a přírodní deodorant Čistá pazuška? A chtěli byste do sortimentu zařadit další produkty této značky?

Krásné jaro přeje

Sára

Views – 1849

Štítky:,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages