Greenwave's Blog

Co voní mužům?

Listopad 30, 2012
Posted by Greenwave

Co myslíte, že přitahuje muže? Myslíte, že jsou to sportovní unisex vůně, kterými nás hojně zásobují drogistické reklamy? Ale ne… Je prokázáno, že většinu mužů přitahují vůně na bázi vanilky :-) .

 

Možná vám to může připadat divné, ale vlastně je to logické. Vanilka je především hřejivá vůně domova linoucí se z babiččiny (později manželčiny) trouby, kde se právě dopéká báječný jablečný štrúdl. Muže tato vůně informuje o tom, že jsou doma a jsou bezpodmínečně milováni.

 

Proto apelujeme – buďme ženami! Odhoďme unisex vůně a vraťme se k hřejivým ženským vůním, které podpoří naše ženské já a mužům dodají ten správný pocit (snad)! Nebojte se, nemusíte hned vonět jako koláč. Stačí se porozhlédnout po parfému, který obsahuje éterický olej z vanilky, benzoe, růže, ylang ylang, jasmínu, gardénie, tonky, medu či tuberózy.

 

A když nestihnete upéct, než se manžel vrátí domů z práce, provoňte celý byt vanilkou a pomerančem, uvidíte, že se mu hned zlepší nálada!

 

VYZKOUŠEJTE ŽENSKÉ VŮNĚ: PRIMAVERA Tělový olej Vanilka Levandule 100 ml, Florascent EDT Rose, PRIMAVERA éterický olej bio Vanilka 5 ml, PRIMAVERA éterický olej bio Pomeranč 5 ml, Tělové mléko s červeným pomerančem a vanilkou JMO. V prostoru můžete rozprášit skvělý airspray Vanilka od Primavery. Rychle navodí pocit tepla a bezpečí.

 

MŮJ TIP: V kabelce nosím vždy malou lahvičku přírodního deodorantu Weleda. V létě je to obvykle Citrónový, ale teď v zimě ho vystřídal Růžový. Nejen, že nádherně voní po damašské růži a  ylangu, ale také odplavuje neklid a napětí pracovního dne.

 

Poznámka: Deodorační účinky přírodního deodorantu Weleda jsou založené na čistě přírodních látkách. Vznik tělesného zápachu je omezen přirozeným způsobem, aniž by docházelo k uzavírání pórů – regulační funkce pokožky zůstávají zachovány. Neobsahuje žádné syntetické látky proti pocení jako klasické antiperspiranty, žádnou syntetickou parfemaci, barviva ani konzervanty. Účinnost a snášenlivost přípravku pokožkou byla dermatologicky testována.

 

A jaké vůně máte nejraději vy? :-)

Vaše Denisa

Views – 1202

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages