Greenwave's Blog

GBM: Přírodní kosmetika všeho druhu na jednom místě

Listopad 16, 2017
Posted by Greenwave

V pátek 10. listopadu byl zahájen druhý ročník „zelené“ akce: Green Beauty Market. Přírodní kosmetika všeho druhu obsadila showroom koupelen Laufen a rozhodně bylo z čeho vybírat! My tam samozřejmě nesměly chybět a v malé reportáži se s vámi podělíme o své dojmy.

 

Kosmetických veletrhů je v České republice poměrně hodně, ale jen zlomek se věnuje čistě přírodní kosmetice a zdravému životnímu stylu. Propojit takovou akci s pěkným designem a příjemnou atmosférou je celkem oříšek, ale pořadatelce Green Beauty Marketu, Andree, se to povedlo na výbornou!

 

Green Beauty Market přírodní kosmetika

 

Čím byl Green Beauty Market unikátní? Tak rozhodně už jen tím, že vystavovatelé rozmístili své zázračné přípravky a vymoženosti do prostorů moderních koupelen. Co koupelna, to jiná značka a jiná parta lidí, která za ní na českém políčku přírodní kosmetiky stojí. Měli jste tak možnost poznat osobně velkou část lidí, kteří kultivují českou bio a eko scénu.

 

John Masters Organics

 

Nás jste mohli najít ve spodním patře, kde jsme vystavovaly naše nejoblíbenější značky: Primavera a John Masters Organics. Společně s námi sdílela prostor spousta super značek. Momentálně nejoblíbenější je asi Eco by Sonya a její nepřekonatelné přírodní samoopalovací přípravky a Little Ondine, tedy převratné slupovací laky na nehty. Nás také zaujal nádherný stánek s nepřehlédnutelnou kosmetikou Self a konopnými přípravky Hemp Touch. Weleda a Nobilis Tilia, které s námi také sdílely patro, jsou stálice těšící se mezi zákazníky velké oblibě, a není se čemu divit. Jsou to prostě profíci!

 

Primavera - fotka od Martiny Hřivňákové

Primavera – fotka od Martiny Hřivňákové

 

Přírodní kosmetika Self

 

Velkou radost musely mít i ženy, které preferují přírodní nebo alespoň o fous přírodnější barvení. Kromě oblíbených hennových barev na vlasy VOONO jste totiž měli možnost okouknout i permanentní barvy Herbatint a Oway. Permanentní barvy na vlasy sice nejsou nikdy 100% přírodní (nebo jsme na takové zatím nenarazily), nicméně bary Herbatint vypadají opravdu zajímavě a je dost možné, že se u nás časem objeví. Dejte nám určitě vědět, pokud byste kromě barev rostlinných měli zájem i o ty permanentní :) .

 

 

Herbatint - fotka od Anny Pleslové

Herbatint – fotka od Anny Pleslové

 

Vrchní prostor rozzářily již známé a velmi oblíbené značky, jako je například 100% Pure, InLight, Urtekram, Couleur Caramel, Zuii a další. Ale kochat jste se mohly i čerstvým vánkem, který přinesly třeba značky Whamisa nebo Éminence. Když se přírodní kosmetikou zabýváte tolik let jako my, myslíte si, že už vás nic moc nepřekvapí, ale některé produkty těchto značek jsou tak unikátní, že jsme byly vážně nadšené! Je super, že se do Čech dostává stále více přírodních značek, které obstojí i před těmi konvenčními, mají co nabídnout a hlavně si zde najdou své zákazníky. Tenhle trend rády podporujeme a těší nás, že má stále více příznivců.

 

Green Beauty Market přírodní kosmetika 2

 

Éminence přírodní kosmetika

 

Na závěr bychom chtěly poděkovat všem, kdo hlasovali pro Lak na vlasy John Masters Organics v kategorii HAIR. My ho testujeme už přes rok a jsme z něj nadšené, a to včetně naší nejmilejší vizážistky Heleny, která se bez něj neobejde ani na svatbách při tvorbě účesů nevěst a družiček :) . Takže jsme moc rády, že s námi tohle nadšení sdílíte a že je pro vás vlasová kosmetika John Masters Organics jedna z nejlepších. Děkujeme!

 

Náš vítězný Lak na vlasy - fotka od Anny Pleslové

Náš vítězný Lak na vlasy – fotka od Anny Pleslové

 

Byli jste letos na Green Beauty Marketu? A jak se vám akce líbila? Podělte se s námi o své dojmy tady nebo v komentářích na Facebooku.

 

Krásný podzim přeje

Sára Goldbergerová

 

Views – 1777

Štítky:, ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages