Greenwave's Blog

Hands on Veggies: fermentovaná kosmetika!

Duben 11, 2018
Posted by Greenwave

Z nové značky máme vždycky ohromnou radost, ale tentokrát jsme ještě o něco nadšenější než obvykle! Představujeme vám značku Hands on Veggies – přírodní kosmetiku s velkým přesahem.

 

Hands on Veggies jsme objevily kde jinde než na norimberském Biofachu. Na první pohled nás zaujala svými hravými obaly s krásnými zeleninovými akvarely, ale když jsme se se značkou seznámily blíže, zjistily jsme, že jen o designových obalech to rozhodně není! Ale u obalů stále zůstaneme. I když se na první pohled tváří jako běžné plastové tuby, ve skutečnosti jde o pokrokový materiál z cukrové třtiny! Co to znamená? Že je jejich výroba mnohonásobně šetrnější k naší planetě, navíc vznikají, na rozdíl od klasických plastových obalů, z obnovitelného zdroje. Třikrát hurá!  :-)

 

Hands on Veggies

 

Značka Hands on Veggies vznikla u našich sousedů v Rakousku – zrodila se v rukou Nicole a Lisy. Ty stojí za všemi recepturami produktů a za celým konceptem značky. Tým dotváří kolegyně Alice, Carina, Merisha a dvě úžasné umělkyně Sabrina a Carola, které vytvořily jedinečný design pro každý produkt. Jelikož je náš tým taky čistě ženský, musely jsme tuhle ženskou partu přece podpořit. Woman power! :-)

 

Čím jsou přípravky Hands on Veggies tak unikátní? Základ každého z nich tvoří jedinečné extrakty fermentované zeleniny. Ty slouží jednak jako přírodní konzervanty, ale zároveň skvěle působí na naši pokožku. Všichni dobře víme, jak je kvašená zelenina prospěšná pro naše zdraví. Stejně tomu tak je i v případě, kdy ji použijeme při výrobě kosmetiky. Vznikne tak opravdu výjimečný přípravek, který naší pokožce neskutečně prospívá.

 

přírodní kosmetika Hands on Veggies

 

Jelikož je Hands on Veggies poměrně mladá firma, zatím můžete vybírat ze tří tipů produktů: šampony, sprchové gely a tělové pečující pěny. Obzvlášť nadšené jsme ze šamponů, protože těch není nikdy dost! Všechny přípravky jsou navíc 100% veganské a jejich složení je opravdu vymazlené. Přípravky nejsou přehnaně parfemovány, takže jsou vhodné i pro citlivky. Některé voní opravdu jako zelenina, zejména tělové pěny, tak se nelekejte :-) . Zanechávají ale úžasně hebkou pokožku a krásně hydratují.

 

Jak se vám líbí naše nová fermentovaná kosmetika? Najde si místo ve vaší koupelně? :)

 

Krásný duben přeje

Sára Goldbergerová

 

 

Views – 2068

Štítky:, , , ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages