Greenwave's Blog

Jak fungují nové přírodní deodoranty

Květen 25, 2016
Posted by Greenwave

S jarem opět přichází pocit, že se potíme více než obvykle. A často je tomu opravdu tak, tělo se totiž čistí. Avšak rozhodně není dobré tomu zabraňovat. Naštěstí jsou přírodní deodoranty čím dál tím účinnější, a tak se nemusíte bát, že budete v kanceláři obtěžovat kolegy nežádoucím zápachem.

 

Vyzkoušela jsem dva nové kousky a jsem nadšená! :)

 

PRIMAVERA Deo-roll on Levandule Bambus

Tento deodorant je vhodný i pro nejcitlivější pokožku a přesto účinkuje velmi dlouho. Na rozdíl od chemických deodorantů neobsahuje žádné minerální soli ani parabeny. Má mléčnou konzistenci a bakterie potu rozkládá na základě antibakteriálního působení esencí z Levandule lékařské a pudru ze stvolu Bambusu. Obsažený kokosový olej také dobře účinkuje proti bakteriím, které způsobují nežádoucí zápach. Nanášejte ho na suché čisté podpaždí a bude působit celý den. Má nádherně jemnou levandulově vanilkovou vůni a nezanechává na pokožce bílý film, takže nedělá fleky na oblečení.

 

LAVERA Kuličkový deodorant Invisible

Oproti tomu nový deodorant Lavera působí zejména díky oxidu zinku a rýžovému pudru, který absorbuje nadbytečnou vlhkost. Vilínová voda a extrakt ze šalvěje mají navíc mírně stahující účinky. Je jemný a voní „laverově“. Jeho výhodou je cena a také to, že absolutně nezanechává žádné stopy na černém ani bílém oblečení. Vyzkoušela jsem i při cvičení jógy a funguje.

 

Pokud se opravdu hodně potíte, neaplikujte přes den kuličkový deo ještě jednou: zanesli byste si do něj bakterie a rychleji by se zkazil. Zkuste některý z našich deodorantů ve sreji – do kabelky se hodí například Citrusový od Weledy v balení 30 ml.

 

Všechny deodoranty najdete ZDE

 

A jaký je váš oblíbený deodorant?

 

Voňavé jaro přeje

Vaše
Denisa

Views – 1653

Štítky:,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages