Greenwave's Blog

Jóga a Primavera: nová kolekce pro vědomé dýchání

Březen 19, 2017
Posted by Greenwave

Éterické oleje mají pozitivní vliv na naše dýchání, pokud je správně namícháme a používáme. Jóga zakládá všechny své cviky právě na vědomém dýchání. Společnost Primavera je odborník na aromaterapii a využívá jejích účinků pro dosažení synergie mezi tělem a myslí – právě tento přístup dal vzniknout jedinečné Jóga kolekci.

 

 

Srdcem Jóga kolekce je nová směs éterických olejů Yogaflow. Stejně jako všechny dosavadní směsi Primavera, tak i tuto tvoří 100% přírodní éterické oleje. Jóga kolekce tedy sestává ze směsi na provonění místnosti, aroma roll-onu Yogaflow na zápěstí a spánky a aroma spreje na podložku, který ničí bakterie a zároveň nádherně voní.

 

“Esenciální oleje jsou výborným prostředkem k vědomému dýchání,” říká Mira Kober, produktová manažerka společnosti Primavera. “Přišlo nám tedy naprosto přirozené přijít s řadou, která by propojila naše zkušenosti s botanikou a éterickými oleji tak, aby z toho mohli těžit všichni milovníci jógy.” Vědomé dýchání je naprosto stěžejní pro rovnováhu těla, mysli a duše. Zcela přírodní vůně podporují a prohlubují dýchání, zvyšují naši uvědomělost, koncentraci a vyrovnanost.

 

Jóga kolekce Dárková sada Dechem k rovnováze

Jóga kolekce Dárková sada Dechem k rovnováze

 

Produkty nové řady nám pomáhají lépe vnímat dech a jednotlivé cviky během jógy, ale jsou vhodné pro každodenní použití. Směs éterických olejů vnese příjemnou atmosféru do jakéhokoliv prostoru, takže se budete cítit jako v oáze klidu. Hlubokou a uvolňující relaxaci si tak můžete dopřát nejen během lekce jógy, ale i v pohodlí svého domova. Aroma roll-on můžete aplikovat přímo na pokožku, díky čemuž má okamžitý efekt na emoční rozpoložení. Díky jeho praktické velikosti a snadnému použití ho můžete mít neustále při ruce.

 

Vonná kompozice Yogaflow byla speciálně vytvořena pro tuto kolekci. Obsahuje následující éterické oleje té nejlepší kvality:

* Myrta – čistá, svěží vůně, dodává energii a podporuje vědomé dýchání

* Grapefruit - hořce ovocná vůně, zlepšuje náladu a zvyšuje sebevědomí

* Santalové dřevo – balzámová, charismatická vůně, navozuje pocit klidu a relaxace

 

Jóga kolekce Dárková sada Cesta k uvolnění

Jóga kolekce Dárková sada Cesta k uvolnění

 

Kromě jedlotlivých produktů najdete v Jóga kolekci i krásné dárkové balíčky. Například dárkový set Dechem k rovnováze, ve kterém kromě směsi Yogaflow najdete i krásný aroma kamínek ve tvaru lotosového květu, který je ručně vyráběn v Portugalsku. Na kamínek stačí nakapat 3-5 kapek směsi – snadno si tak můžete dopřát svou vlastní aromaterapeutickou chvilku i bez aromalampy či difuzéru. Dárkový set Cesta k uvolnění je pak jako stvořený pro chvilky relaxace: aroma roll-on Yogaflow je ideální doplněk pro každou lekci jógy – pomáhá nám najít rovnováhu a potřebný klid a podporuje dýchání. Při relaxační chvilce v závěru lekce oceníte polštářek pro vaše oči. Obsahuje květy levandule v bio kvalitě, které díky své jemné vůni odplaví všechny stresy a starosti, a lněná semínka, která jemně namasírují oční víčka.

 

Pokud bojujete s jarní únavou, jóga je pro vás to pravé! Není nic lepšího, než si po ránu najít alespoň pár minut a zacvičit si základní pozdrav slunci. Inspirovat se můžete tímto krátkým videem, které vytvořili přímo v Primaveře :) .

 

My jsme si vonnou směs Yogaflow zamilovali na první přivonění a věříme, že se bude líbit i vám! :) Těšíme se na vaše dojmy a zkušenosti.

Krásné jaro přeje

Sára

 

Views – 1703

Štítky:, ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages