Greenwave's Blog

Little Ondine: Přelom v lakování nehtů!

Listopad 9, 2016
Posted by Greenwave

Přírodních laků na nehty je jako šafránu, proto se mnohé z nás, včetně mě samotné, uchýlily k tomu, že nehty nelakujeme téměř vůbec. Ale od nynějška je všechno jinak!

 

Na prodejně nám totiž přibyla rodinka laků na nehty Little Ondine. A za sebe musím říct, že je to láska na první nalakování. Značka má původ ve Velké Británii a její laky na nehty jsou výjimečné hned ze dvou důvodů:

 

1. Jsou absolutně bez zápachu.

2. K jejich odstranění nepotřebujete odlakovač.

 

Díky tomu si můžete nehty lakovat naprosto kdykoliv a kdekoliv a nemusíte se obávat, že tím budete někoho obtěžovat. Zároveň to znamená konec podrážděnému nosu a bolestem hlavy, které může někdy silný chemický odér způsobit. Třikrát hurá!

 

01652c98bf08e21646f4418986d96a68d0ca8757c4

 

Vzhledem k tomu, že laky Little Ondine v základu tvoří přírodní pryskyřice a voda, velice rychle zasychají a poté jdou bez problémů sloupnout. Opravdu, všechny jsme to už vyzkoušely a jde to velice snadno. Nemusíte se ale obávat, že by se vám lak samovolně sloupl po pár dnech nošení. Výdrž sice není tak velká, přibližně 3-5 dnů, a hodně záleží na tom, jak moc lak namáháte, ale když použijete podlak a nadlak Secret, výdrž laku se výrazně prodlouží. Díky tomu, že se lak velice snadno nanáší a případná opatlaná místa nemusíte drhnout odlakovačem, ale stačí je pouze otřít, je samotné lakování mnohem pohodlnější a rozhodně se nebudete bránit tomu měnit barvu nehtů každý den :-) . Na výběr je navíc mnoho krásných barev, které jen svádějí k tomu, abyste jich vyzkoušeli co nejvíce.

 

Obavy nemusíte mít ani ohledně poškození vrchní vrstvy nehtu. Lak k němu totiž úplně nepřilne, takže jde lehce sloupnout a neničí nehet. Ten sice může působit trochu vysušeně, ale během krátké doby se jeho ochranná vrstva sama obnoví. Pokud ale nemáte nehty v dobré kondici, je lepší jim spíše věnovat důkladnou péči a nezakrývat jejich nedostatky pomocí laku. Obecně stále platí, že lak na nehty nezdravým nehtům nemusí příliš prospívat.

 

A jak postupovat při lakování nehtů?

1. Nehet musí být úplně suchý a nemastný, aby lak dobře držel.

2. Pokud chcete lepší výdrž laku, použijte nejprve podlak Secret.

3. Poté aplikujte první vrstvu laku. Pro nejlepší efekt doporučujeme alespoň dvě až tři vrstvy.

4. Dbejte na to, abyste nenalakovali i nehtovou kůžičku – lak by se tak rychleji odlupoval.

5. Lak rychle zasychá, ale úplně ztvrdne až po 3 hodinách. Do té doby tedy nenamáčejte ruce do horké vody.

 

Lakování je ale opravdu hračka, zabere jen pár minut a nemusíte se zdržovat větráním a odlakováváním toho, co jste pokazili. Když se vám nějaký nehet nebude zdát, stačí jen sloupnout nebo smýt teplou vodou a je hotovo :-) .

 

Jak se vám líbí laky Little Ondine? Pokud je máte již vyzkoušené, budeme rádi za vaše dojmy a postřehy.

 

Krásný podzim přeje

Sára

 

 

Views – 1937

Štítky:, ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages