Greenwave's Blog

Muscle & Joint Remedy: bolavé svaly a klouby si na vás nepřijdou!

Září 20, 2018
Posted by Greenwave

To se takhle konečně dokopete k nějaké sportovní aktivitě, máte ze sebe ohromnou radost, endorfiny vás zaplaví od hlavy až k patě. A druhý den nemůžete vstát z postele. Nohy bolí, ruce bolí, břicho bolí, dokonce i svaly, o jejichž existenci jste doposud neměli ani tušení, bolí. Ano, i takhle někdy mohou vypadat rána po dni plném blahodárné fyzické aktivity. S novou řadou masážních olejů Primavera se vám to ale nestane!

 

Nová řada Muscle & Joint Remedy není vhodná jen pro ty z nás, kdo cvičí nárazově jednou za čas a druhý den pak trpí. Je samozřejmě vhodná i pro poctivé sportovce. Důležité ale je, že dva masážní oleje jednak předcházejí bolesti svalů, jednak pomáhají proti akutní bolesti kloubů. Každý z nich má trochu jiné účinky, proto vybírejte pečlivě, abyste ve své přírodní lékárničce měli ten pravý.

 

Primavera Muscle & Joint Remedy

 

AKTIVUJÍCÍ OLEJ MUSCLE REMEDY

Pro koho je olej vhodný? Pokud vystavujete své svalstvo nadměrné fyzické zátěži a chcete se vyhnout nepříjemné bolesti, křečím, ztuhlosti a jiným projevům svalové námahy, vsaďte právě na Aktivující olej Muscle Remedy. Stejně tak vám olej uleví po dlouhém dni, který jste strávili v jedné pozici, například v sedě u počítače. Olej obsahuje látky, které svalovou tkáň příjemně prohřejí, čímž aktivují potřebné regenerační procesy.

 

Co olej obsahuje? Základ tvoří maceráty z třezalky a arniky. Jde o byliny, které se v péči o bolavé svaly a klouby využívají již odpradávna. V kombinaci s éterickými oleji z pepře, libavky a jalovce vzniká směs, která účinně předchází nepříjemné bolesti, příjemně prokrvuje a zbavuje svaly napětí.

 

Primavera Aktivující olej Muscle Remedy

 

AKUTNÍ OLEJ JOINT REMEDY

Pro koho je olej vhodný? Jestliže vás trápí nepříjemné bolesti kloubů, první pomoc vám přinese právě Akutní olej Joint Remedy. 

 

I ten obsahuje macerát z třezalky, doplňují ho ale jiné éterické oleje: majoránka, rozmarýn, zázvor a libavka. Směs olejů aktivuje místo bolesti, působí protizánětlivě a pomáhá odplavit toxiny. Jemná masáž bolest utlumí, zmírní otoky a umožní vám lépe fungovat.

 

Oba masážní oleje byly pečlivě namíchány odborníky na fytoterapii a aromaterapii, kteří čerpali z vědecky prověřených materiálů. Můžete se tedy naprosto spolehnout, že vám oba přípravky přinesou úlevu, kterou vaše svaly a klouby potřebují.

 

Tak který olej doplní vaši domácí lékárničku jako první?

 

Krásné babí léto přeje

Sára Goldbergerová

 

Views – 1289

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages