Greenwave's Blog

Novinky z Biofachu 2018

Únor 20, 2018
Posted by Greenwave

Na co se letos můžete těšit?
I tento rok jsme se byly se Sárou podívat, jaké novinky nám přichystali výrobci přírodní kosmetiky. Bylo vidět, že v letošní sezóně se firmy zaměřily na funkční přípravky každodenní potřeby. A je to dobře, protože díky tomu nás konečně čeká velký výběr nových opalováků, odličováků i deodorantů.

 

Velkým trendem všech značek je aromaterapie. Vůně, vůně, všude samé vůně. A takové, aby vás dostaly do pohody – takže přírodní.

 

Jako první jsme se vydaly na stánek Primavery, kde to nádherně vonělo. Tentokrát díky inovované limitce „Alles Liebe“ nadupané éterickými oleji z Růže damašské, Neroli a Mandarinky. Novinkou této série je naprosto kouzelný sprchový krém. Jinak se můžete těšit na vůni do lampy a Airspray s ovocno-květinovou jarní euforizující vůní.

 

DSC_0037

 

Nově Primavera představuje dva jednodruhové Airspraye – Vanilku a Borovici pínii. Oba jsou úžasné.

 

Inovace se dočkala i velmi oblíbená pleťová řada kosmetiky s Heřmánkem a Brutnákem. Mile nás překvapilo, že řada nezměnila příliš své složení ani jemnou vůni. Heřmánek nahradila velmi účinná Manuka. Ta je známá zejména na Novém Zélandu, a nebojte, za nedlouho vám ji také podrobně představíme. Její používání kosmetickými výrobci je celosvětovým trendem. Krém je nyní o něco lehčí a bude vyhovovat i mladé a smíšené pleti.

 

Na stánku Weledy způsobyly největší poprask nové opalováky, a zcela zaslouženě, taky se ně čekalo dlouho, že… Po několika letech vývoje se můžete těšit hned na několik fajn přípravků pro dospělé i děti. Všechny nádherně voní alpskou protěží. Mléka a krémy mají lehkou konzistenci a dobře se roztírají. Já osobně chválím velké balení, které bude vyhovovat i rodinám. To, jak se tuby budou na pláži používat, už asi bude malinko horší.

28340522_10211133317913620_1838943859_o

 

Ještě více nás nadchnula Mádara se svým novým SPF 30 na obličej s lehkým hnědým tónováním. Moc dobře se vstřebává, nezanechává bílý film a zároveň nahradí CC krém nebo lehký make-up. Vytváří krásný efekt, a to je přesně to, co tu na poli opalováků chybělo. Složení by mělo chránit pokožku před stárnutím, a my věříme, že co slibuje, bude plnit. Obsahuje Aloe vera gel na prvním místě, olej z Hroznových semínek, extrakty z Dubové kúry, kyselinu hyaluronovou, vitamín C, Oxid zinku a další ingredience.

 

Nové opalovací přípravky nás snad čekají i od Wooden Spoon. Škoda, že je nestihli připravit, abychom je mohly vyzkoušet. No aspoň jsme si na vyzkoušení přivezly nové pleťové olejíčky. Tři nové řady po třech výrobcích budou nabízet jemnou péči o oči, sérum a odličovací olej na bázi velmi silných semínkových olejů.

DSC_0041

 

U Lavery jsme objevily novinky z řady Hydroeffect. K moc fajn séru přibyla maska a denní krém. Tuto řadu považuji za jednu z nejzdařilejších ve své cenové kategorii a na oba produkty se moc těším. Zejména masek je pořád hodně málo.

 

Těšit se můžete i na inovace skvělých KONGY houbiček, které jsou nyní větší a veselejší, a dokonce budou již dnes skladem:)

 

A co nového u Urtekram? Dánská značka překvapila modrou uklidňující sérií s Levandulí a také pěstícím olejem na vlasy v Kokosové řadě.

 

28309393_10211133322153726_530698992_o

 

Za nás vyhráli soutěž v originalitě a designu stánků borci z Khádí, kteří sebou přivezli i improvizované vlasové studio, kde barvili vlásky svými rostlinnými barvami. Co vy na to?

28312650_10211133318393632_69644684_o

 

Nějaké ty novinky si ještě necháme v rukávu a představíme vám je později.

 

Byli jste na Vivaness? Zaujalo vás něco jiného?

 

Napište nám.

 

Sluncem prozářený únor
přeje Denisa (Sára zdraví z jižní Francie )

Views – 1314

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages