Greenwave's Blog

Představujeme: WOODEN SPOON

Duben 7, 2016
Posted by Greenwave

Bio kosmetika již dávno není jen doménou německých a britských značek. Na letošním Biofachu (největším Evropském BIO veletrhu) se to jen hemžilo novými jiho a východoevropskými stánky. A právě na jednom takovém jsme potkali sympatickou Syilvii, která je zároveň zakladatelkou, inovátorkou a spolumajitelkou malé manufaktury Wooden Spoon.

 

Do produktů této značky jsme se ihned zamilovali. Syilvia dává do svých výrobků srdce, takže se snaží používat přednostně bio ingredience neředěné vodou. Díky tomu si hotové produkty zachovají kvalitu mnohem déle. Navíc většina výrobků obsahuje 100% bio ingrediencí!

 

12698405_1070846409640965_3943781395798639707_o

 

Zejména tělová másla, která obsahují obří podíl Kakaového a Bambuckého másla jsou doslova k sežrání. Ale nečekejte, že budou všechna stejná. Každé z nich je mistrovský kousek. Zatímco Tělové máslo Royal Touch je spíše jemně vyšlehané a lehké, Tělové máslo s Arnikou a Mentolovými krystaly je naopak výživnější a mastnější, takže se hodí i pro masáže. Dále můžete vyzkoušet i chladivou Levanduli nebo omamnou bulharskou Růži.

 

Wooden spoon 2

 

Za zmínku stojí i tyčinky na rty – rovněž každá z nich je originál. Pokud máte suché rty, určitě vyzkoušejte Royal Kiss s báječným Kakaovým máslem a Kokosovým olejem. Voní jako bílá čokoláda a skvěle se roztírá.

 

Značka Wooden Spoon rozšíří i naši nabídku opalovacích přípravků. Vybírat můžete ze dvou variant: SPF 30 a SPF 50. Oba krémy obsahují jen ta nejčistější pečující másla a rostlinné oleje, takže je pokožka díky nim krásně hebká a chráněná. Jako silný ochranný faktor poslouží oxid zinečnatý, samozřejmě v ne-nano verzi. Ten ulpí na pokožce a funguje jako drobná zrcátka, která odrážejí sluneční paprsky. Nemusíte se ale bát bílého povlaku – krémy se totiž díky jejich vyšlehané konzistenci krásně roztírají.

 

Jak se vám líbí bulharská kosmetika Wooden Spoon? My už se vybavili na léto a brzy se můžete těšit na první recenzi produktů! :)

 

Vaše Denisa a Sára

Views – 1668

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages