Greenwave's Blog

Řekněte ano přírodním lubrikantům!

Březen 29, 2016
Posted by Greenwave

Znáte lubrikační gely YES? Pokud ne, je to vážně škoda. Jedná se totiž o první lubrikanty, které jsou nejen funkční, ale naprosto čisté, bezpečné a v bio kvalitě!

 

Možná si říkáte, co může být na běžných lubrikačních gelech špatného? Vždyť výrobci počítají s tím, že je lidé aplikují na ta nejcitlivější místa, takže jejich složení musí být naprosto bez závad. Jenže pokud se zajímáte o kosmetický průmysl delší dobu, moc dobře víte, že začínat úvahu větou „výrobci přece musejí vědět, že…“ je vlastně úplně zbytečné. I přes vědomí, že intimní partie jsou extrémně citlivé a navíc se přes ně všechny látky mnohem rychleji dostanou do krevního oběhu, lubrikační gely a spousta dalších intimních pomůcek obsahuje látky, které mohou nejen znepříjemnit celkový zážitek (což je paradoxní, jelikož od nich požadujete přesně opačný efekt), ale mohou i vážně škodit zdraví. Silikony, glycerin, minerální oleje, ropné deriváty, syntetické parfemace a příchutě, dráždivé a nebezpečné konzervační látky – to vše najdete v na první pohled neškodně vypadajícím lubrikačním gelu. Tyto látky mohou způsobit nepříjemné alergické reakce, podráždění, pocit suchosti, navíc některé z nich při dlouhodobějším používání zatěžují organismus. Špatně zvolený gel může opravdu znepříjemnit nejednu hezkou chvíli.

 

V lubrikačních gelech YES nenajdete žádnou takovou ošklivost, jen čistě přírodní ingredience, takže je opravdová radost je používat. Gel na bázi vody obsahuje hlavně zklidňující aloe vera šťávu a gel ze lněných semínek, který má neuvěřitelně dlouhou výdrž. Gel na vodní bázi můžete bez problémů používat i s kondomy. To se sice nedá říct o druhé olejové variantě, ale i ta má své výhody. Jednak báječné složení plné pečujících másel a olejů, a pak fakt, že má dlouhou výdrž i ve vodě. Navíc má poměrně univerzální využití – můžete ho používat například na mazání extrémně suchých míst a ekzémů. A pokud hledáte opravdu smyslný zážitek, sáhněte po olejové variantě s madagaskarskou vanilkou! A jestliže nevíte, jakou variantu vyzkoušet, nejlepší je pořídit si Testovací sadu, ve které najdete mini balení jak olejového lubrikantu, tak toho na vodní bázi.

 

Lubrikační gely jsou plné báječných, pečujících ingrediencí, které se postarají o vaše pohodlí. Navíc jsou hravé a plné optimismu, stejně jako zakladatelky společnosti YES :) . A to se mi moc líbí! A jak se vám líbí nový design a nové produkty YES?

 

Mějte se krásně!

 

Sára

Views – 1165

Štítky:

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages