Greenwave's Blog

Yogaflow: Pozdrav slunci z dalekého Singapuru

Červenec 25, 2017
Posted by Greenwave

Michaela z blogu Purefoodbeauty pro nás tentokrát napsala článek až z dalekého a sluncem prohřátého Singapuru, kde testovala naši řadu pro jogíny: Yogaflow. Tam se slunce zdraví každé ráno jedna báseň :-) . V Čechách máme zrovna poněkud deštivo, tak doufáme, že k nám tento článek alespoň přiláká trochu slunečního svitu.

 

Milí Jogíni,

tentokrát vás zdravím ze slunného Singapuru s dalším dílem o aroma józe. Protože slunce je naším hnacím motorem a dokáže nás pořádně rozehřát, pojďte si se mnou dát několik pozdravů slunci a přečíst pár rad, jak vůně energizuje a podporuje vědomé dýchání.

 

Pozdravů existuje bezpočet variant a záleží na vás, jaký si vyberte, přesto všechny mají jedno společné – plynulost v souladu s dechem.

 

Abychom si užili plný jógový dech a pocítili, jak úžasné je nechat se dechem vést, doporučuji spojit relaxaci s esenciálními oleji. Já vůně miluji a nedám dopustit na kvalitní produkty. Děvčata z Greenwave mi nedávno představila novinku od Primavery – speciální sadu na jógu z řady Yogaflow, a tak jsem se nemohla dočkat, až ji vyzkouším.

 

Dárková sada “Dechem k rovnováze” obsahuje směs éterických olejů Yogaflow a aroma kamínek ve tvaru lotosového květu, který se ručně vyrábí v Portugalsku, takže je každý kus naprostý unikát.

 

Směs Yogaflow je příjemně svěží kombinace myrty, jejíž vůně energizuje a podporuje vědomé dýchání. Ovocný grapefruit, který zlepšuje náladu, posiluje soustředění na dech při cvičení a zvyšuje sebevědomí. Santalové dřevo, jehož balzámová vůně vyrovnává smysly, má zklidňující účinky. Pro mě kombinace jako stvořená. Přesto pro začátečníky doporučuji jemný kontakt s kůži a využít přítomnosti keramického lososového květu, který můžete umístit poblíž podložky.

 

Pozdrav slunci

 

Když už se zmiňuji o podložce. Možná si občas říkáte, jak by se vám hodilo podložku, na které cvičíte, něčím příjemným osvěžit, či ji nějak očistit, ale nevíte vlastně čím? Mám pro vás další dobrou zprávu. Součástí řady Yogaflow je navíc aromasprej na podložku, který desinfikuje, osvěží její povrch a rychle aromatizuje i prostor. Aromasprej obsahuje 100% směs přírodních esenciálních olejů v kombinaci s alkoholem.

 

Tak, když už máme čistou, svěží podložku a kolem sebe příjemnou vůni, můžeme začít s hlubokým nádechem…

 

Namaste

Michaela

 

PS: Dárkovou sadu Cesta k uvolnění, ve které najdete roll-on Yogaflow a relaxační polštářek na oči, máme nyní v AKCI za 465 Kč. Tak můžete udělat radost sobě, nebo někomu blízkému, kdo si jógu bez závěrečné relaxace neumí představit :-) .

 

Cesta k uvolnění

 

Views – 2063

Štítky:, ,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pages